Velkommen til min hjemmeside.

Du er velkommen til at sende en hilsen eller skrive en besked. Hvis du selv skriver og gerne vil i forbindelse med mig, så kontakt mig, så skriver jeg tilbage.   

Jeg har forsøgt at redigere en lille hjemmeside om mit forfatterskab og mit liv, også selvom jeg ikke har tid til at være her så meget !

Her kan du læse om min digtsamling "Sirius, min ven", udgivet på forlaget Snepryd i 2016, som stadig kan købes hos boghandlerne, samt læse et par digte fra den og bagsideteksten.  

D. 9/12-19 udkommer min nye roman "Min sorte tvilling" på forlaget Mellemgaard, du kan læse om den her:     

 

 

D.18/7-19. For en måned siden fik jeg antaget en roman på forlaget Mellemgaard. Jeg fik en fin vurdering allerede efter 2 døgn, som jeg blev meget glad for, de skriver: "Det er en vellykket roman, du har skrevet. Der hviler en helt særlig stemning over både sprog og fortælling, som er meget elegant og smuk. Man kan sige, at din roman adskiller sig fra den typiske roman ved at være meget poetisk fortalt. Her tænker jeg ikke på de indlagte digte, men på din lyriske prosa i det hele taget. Digtene ledsager teksten fint, så de skal naturligvis forblive i romanen. Kort sagt er der tale om et godt manuskript, og forlaget vil derfor med glæde indgå et samarbejde om at få det udgivet." 

Ud over Mellemgaard, var manuskriptet lige ved at blive antaget af et andet større forlag, de var meget positive, opfordrede mig til at sende det videre, og ønskede manuskriptet held og lykke på sin videre færd frem.  

 

 

4/11-19. I dag fik jeg en presse meddelelse om, at min roman udkommer d. 9/12-19. Før det skulle billedet af mig selv fornyes, fordi det gamle ikke kunne trykkes, alt for få KB eller pixels, som jeg ikke forstår meget af. - Men det lykkedes til sidst, og jeg fik derefter den endelige redigering. Romanen blev på 220 sider med et digt i hvert kapitel, som jeg havde skrevet det. Der var kun få fejl som skulle rettes, og ellers lavede jeg selv et par små justeringer, som redaktøren kalder det. Nu tør jeg godt røbe, at den hedder "Min sorte tvilling". ❤       

 

 

 

 

 

Min sorte tvilling.